Bungalowpark 't Hogeveld

  • Bekijk onze foto impressie

  • Bekijk onze foto impressie

  • Bekijk onze foto impressie

Te koop - Chalet 51

Te koop

Beschrijving

Bent u een tuinliefhebber? Opzoek naar uw eigen parel op de Veluwe dan hebben wij een unieke kans voor u!

Op een heerlijke plek mogen wij u dit zeer aantrekkelijk recreatie chalet aanbieden! Heerlijk gelegen op het midden van ons bungalowpark, parkeren doet u hier naast het perceel. Ziet u zich zelf hier ook recreëren wanneer het u uitkomt? Want zegt u zelf, alle 4 de jaargetijden zijn een genot om hier in het bos te beleven! Dus bent u op zoek naar een recreatie woning alleen voor eigen gebruik? Kom dan snel eens sfeerproeven op ons Bungalowpark welke direct toegang biedt tot al het moois de Veluwe u te bieden heeft.

Indeling:
Entree/hal, bij binnenkomst in de hal treft u aan de rechterzijde het toilet en rechtdoor de tweede (doorloop-) slaapkamer, vanuit de hal heeft u eveneens toegang tot de zeer riante living, v.v. een open hoekkeuken, moederhaard, open slaande deuren richting het terras en twee maal een heerlijke erker waardoor u meer daglicht toetreding heeft. Vanuit de tweede slaapkamer komt u in de grote slaapkamer welke u eveneens toegang geeft tot de luxe badkamer en de inpandige berging.

Dit chalet is tot in de puntjes afgewerkt als het gaat om aftimmering, de echte vakman zal dit direct zien 😉

Buitenom is eveneens de inpandige berging bereikbaar.

Indien u interesse heeft in dit chalet dan kunt u via de website contact opnemen met parkeigenaar Wietse, of even bellen met 06-10054147.
Bij ons op het bungalowpark geldt de zondagsrust, ook wat betreft aanvragen voor aan- en verkoop.

 

Bungalowpark ’t Hogeveld is gelegen op de grens van Harderwijk en Ermelo. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is vrijwel het gehele park omringd door bossen. De gemeente Ermelo is zelfs  gekozen tot groenste gemeente van Nederland. Het park wordt gekenmerkt door de rust die het uitstraalt en is het gehele jaar toegankelijk.

In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de vrije natuur. De randmeren liggen op 10 minuten fietsen en daarom is watersport ook een van de diverse mogelijkheden.

Indien u een chalet wilt aanschaffen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan u graag te woord. De chalets die te koop staan zijn over het algemeen eigendom van particulieren. U koopt van hen het chalet en van ons krijgt u een huurovereenkomst voor de grond.

Er is geen zwembad, kantine of restaurant op het park aanwezig, maar als u gebruik wilt maken van deze gelegenheden, is er volop keus binnen een straal van 10 km.

Permanente bewoning wordt door de Gemeente Ermelo en door ons niet toegestaan. Hierdoor blijft de rust gehandhaafd. Onderverhuur is niet toegestaan.

De jaarlijkse kosten bestaan uit de huur voor de grond en de kosten voor o.a. CAI (ontvangst van 71 digitale zenders), OZB, zuiveringslasten en het afvoeren van het huis- en het groenafval. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op internet en telefonie via ons eigen netwerk.

Chalet informatie:

Kavel: 51

Oppervlakte: ca. 350 m² huurgrond

Woonoppervlakte: ca. 60m², berging ca. 8 m²

Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Prijs: €63000,-

Adres: Haspel 17-51 3852 LP Ermelo

  • Interesse?


    Neem dan contact op met:
    Wietse Goedhart

    wietse@hogeveld.nl
    06 10 05 41 47