Bungalowpark 't Hogeveld

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

Te koop - Chalet 11

Te koop

Beschrijving

Op een heerlijke rustige plek op ons Bungalowprak mogen wij u dit aantrekkelijke chalet aanbieden wat voor de helft al helemaal is afgewerkt in kunststof rabatdelen. Heerlijk gelegen aan het begin van het park, parkeren doet u hier op de gemeenschappelijke parkeerplaats. Ziet u zich zelf hier ook al het hele jaar door recreëren wanneer het u uitkomt? Want zeg nou zelf alle 4 de jaargetijden zijn een genot om die in het bos te beleven! Dus bent u opzoek naar een “recreatie woning” alleen voor eigen gebruik? Kom dan snel eens sfeerproeven op ons Bungalowpark welke direct toegang biedt tot al het moois de Veluwe u te bieden heeft.

Dit fraaie uitgebouwde chalet beschikt over een nette afwerking! Het gehele chalet is van binnen gewit, hiermee volledig in contrast met de oh zo mooie licht bruine buitenkant ;-). Vanuit de living heeft u een prachtig gezicht over de riant aangelegde tuin aan de voor- en zijzijde van het chalet. De getoonde houtkachel op de foto’s dient als impressie. Een houtkachel is hier niet toegestaan maar een leuke pelletkachel of gaskachel behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Daarnaast is het geheel voorzien van een centrale verwarming! Het chalet is aan de achterkant uitgebouwd waardoor je hier over een riante berging beschikt.

Indeling:
Entree, hal, toegang tot de ruime woonkamer met openslaande deuren richting het terras, deze ruimte beschikt eveneens over een erker aan de voorzijde en een hoekkeuken v.v. diverse apparatuur aan de achterzijde. Terug in de hal/entree bevinden zich eveneens de toegang tot de eerste slaapkamer en de nette badkamer v.v. een toilet, vaste wastafel en een douche. Vanuit de hal is eveneens de aangebouwde slaapkamer te bereiken, wat een heerlijke lichte kamer. De aangebouwde berging aan de achterzijde is v.v. een opstelplaats voor de wasapparatuur en voor de C.V. ketel, deze berging is buitenom bereikbaar en verdient de nodige aandacht, met name aan de buitenkant. De tuin is fraai aangelegd en is zeer rustig gelegen ten opzichte van buren.

 

Indien u interesse heeft in dit chalet dan kunt u via de website contact opnemen met de parkeigenaar Wietse, of even bellen met 06-10054147.
Bij ons op het bungalowpark geldt de zondagsrust, ook wat betreft aanvragen voor aan- en verkoop.
Verder zijn wij een 55+ park en indien u op ons park een chalet koopt, dan is dit alleen voor eigen gebruik.

 

Bungalowpark ’t Hogeveld is gelegen op de grens van Harderwijk en Ermelo. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is vrijwel het gehele park omringd door bossen. De gemeente Ermelo is zelfs  gekozen tot groenste gemeente van Nederland. Het park wordt gekenmerkt door de rust die het uitstraalt en is het gehele jaar toegankelijk.

In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de vrije natuur. De randmeren liggen op 10 minuten fietsen en daarom is watersport ook een van de diverse mogelijkheden.

Indien u een chalet wilt aanschaffen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan u graag te woord. De chalets die te koop staan zijn over het algemeen eigendom van particulieren. U koopt van hen het chalet en van ons krijgt u een jaar huurovereenkomst voor de grond.

Er is geen zwembad, kantine of restaurant op het park aanwezig, maar als u gebruik wilt maken van deze gelegenheden, is er volop keus binnen een straal van 10 km.
Permanente bewoning wordt door de Gemeente Ermelo en door ons niet toegestaan. Hierdoor blijft de rust gehandhaafd.

De jaarlijkse kosten bestaan uit de huur voor de grond en de kosten voor o.a. CAI (ontvangst van 71 digitale zenders), OZB, zuiveringslasten en het afvoeren van het huis- en het groenafval. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op internet en telefonie via ons eigen netwerk.

Chalet informatie:

Kavel: 11

Oppervlakte: ca. 300 m² huurgrond

Woonoppervlakte: ca. 55 m² en ca. 7 m² berging

Aantal kamers: 4

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Prijs: €59500,-

Adres: Haspel 17-11 3852 LP Ermelo

 • Interesse?


  Neem dan contact op met:
  Wietse Goedhart

  wietse@hogeveld.nl
  06 10 05 41 47