Bungalowpark 't Hogeveld

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

Te koop - Chalet 16

Te koop

Beschrijving

Het ruime chalet van ca. 73 m², omgeven door een prachtige bostuin, staat op een perceel van ca. 500 m².

Gelegen op een geweldige plek, op een zeer riante boskavel met aan de achterzijde het padvindersbos van Harderwijk. Het chalet staat op een perceel van ca. 5oo m² en heeft rondom een mooie aangelegde tuin met veel planten en bloemen. Wat kunt u hier genieten van alle vogels en de huis-eekhoorns die hier maar al te graag rond huppelen. De huidige eigenaren hebben het chalet goed onderhouden en u kunt er dan ook zo in. Het chalet is voorzien van TWEE slaapkamers zodat de (klein-)kinderen lekker kunnen blijven logeren. Verder beschikt dit chalet over een ruime inpandige berging. Dit fraaie chalet is heerlijk gelegen aan de rand van ons park en het achterliggende bos. Parkeren doet u hier op een besloten parkeerplaats aan de achterzijde.

Ziet u zich zelf hier ook al het hele jaar door recreëren wanneer het u uitkomt? Want zeg nou zelf alle 4 de jaargetijden zijn een genot om in het bos te beleven! Dus bent u opzoek naar een “recreatie woning” alleen voor eigen gebruik? Kom dan snel eens sfeerproeven op ons Bungalowpark welke direct toegang biedt tot al het moois dat de Veluwe u te bieden heeft.

Indeling:
Via het entree komt u in de algemene hal met toegang richting de inpandige berging tweede slaapkamer, de ruime badkamer v.v. een toilet, douche en een vaste wastafelmeubel, aansluitend grenst de ouder slaapkamer.
Verder bestaat dit chalet over een uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren richting de riante tuin, de keuken is half open en voorzien van een nette inbouwkeuken v.v. diverse apparatuur.

Bijzonderheden:
– Geheel voorzien van dubbele beglazing;
– Het chalet is geheel voorzien van centrale verwarming middels radiatoren, ook de inpandige berging is verwarmd.

Indien u interesse heeft in dit chalet dan kunt u via de website contact opnemen met de parkeigenaar Wietse, of even bellen met 06-10054147.
Bij ons op het bungalowpark geldt de zondagsrust, ook wat betreft aanvragen voor aan- en verkoop.

 

Bungalowpark ’t Hogeveld is gelegen op de grens van Harderwijk en Ermelo. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is vrijwel het gehele park omringd door bossen. De gemeente Ermelo is zelfs  gekozen tot groenste gemeente van Nederland. Het park wordt gekenmerkt door de rust die het uitstraalt en is het gehele jaar toegankelijk.

In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de vrije natuur. De randmeren liggen op 10 minuten fietsen en daarom is watersport ook een van de diverse mogelijkheden.

Indien u een chalet wilt aanschaffen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan u graag te woord. De chalets die te koop staan zijn over het algemeen eigendom van particulieren. U koopt van hen het chalet en van ons krijgt u een huurovereenkomst voor de grond.
Er is geen zwembad, kantine of restaurant op het park aanwezig, maar als u gebruik wilt maken van deze gelegenheden, is er volop keus binnen een straal van 10 km.

Permanente bewoning wordt door de Gemeente Ermelo en door ons niet toegestaan. Hierdoor blijft de rust gehandhaafd.

De jaarlijkse kosten bestaan uit de huur voor de grond en de kosten voor o.a. CAI (ontvangst van 71 digitale zenders), OZB, zuiveringslasten en het afvoeren van het huis- en het groenafval. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op internet en telefonie via ons eigen netwerk.

Chalet informatie:

Kavel: 16

Oppervlakte: ca. 600 m² huurgrond

Woonoppervlakte: 73

Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Prijs: €69500,-

Adres: Haspel 17-16 3852 LP ERMELO

 • Interesse?


  Neem dan contact op met:
  Wietse Goedhart

  wietse@hogeveld.nl
  06 10 05 41 47