Bungalowpark 't Hogeveld

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

Te koop - Chalet 39

Te koop

Beschrijving

Bij de ingang van ons bungalowpark treft u dit fraaie chalet. Dit chalet is een van de enkele chalets op ons park met zo’n grote VERANDA. Hier kunt u werkelijk waar het hele jaar heerlijk buiten zitten. Dit fraaie uitgebouwde chalet beschikt over een nette afwerking! Wat dacht u van een vernieuwde keuken? Vanuit de living heeft u een prachtig gezicht over de riant aangelegde tuin aan de voor- en zijzijde van het chalet. De voorkant van het chalet is nog dit jaar rechtgetrokken waardoor er nog meer effectieve ruimte aan de binnen kant is ontstaan.

Los van het chalet bevindt zich op de oprit nog een vrijstaande schuur van ca. 5 m². Kortom. heerlijk gelegen aan het begin van ons bungalowpark, parkeren doet u hier op eigen terrein. Ziet u zich zelf hier ook al het hele jaar door recreëren wanneer het u uitkomt? Want zeg nou zelf alle 4 de jaargetijden zijn een genot om die in het bos te beleven! Dus bent u opzoek naar een “recreatie woning” alleen voor eigen gebruik? Kom dan snel eens sfeerproeven op ons Bungalowpark welke direct toegang biedt tot al het moois de Veluwe u te bieden heeft.

Indeling:
Entree, binnenkomst in de hal met toegang tot de badkamer, ruime woonkamer met openslaande deuren richting de riante veranda, open keuken voorzien van een nieuwe inbouwkeuken v.v. een inbouwkeuken v.v. diverse inbouwapparatuur, en toegang tot de ruime slaapkamer.

 

Indien u interesse heeft in dit chalet dan kunt u via de website contact opnemen met de parkeigenaar Wietse, of even bellen met 06-10054147.
Bij ons op het bungalowpark geldt de zondagsrust, ook wat betreft aanvragen voor aan- en verkoop.
Verder zijn wij een 55+ park en indien u op ons park een chalet koopt, dan is dit alleen voor eigen gebruik.

 

Bungalowpark ’t Hogeveld is gelegen op de grens van Harderwijk en Ermelo. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is vrijwel het gehele park omringd door bossen. De gemeente Ermelo is zelfs  gekozen tot groenste gemeente van Nederland. Het park wordt gekenmerkt door de rust die het uitstraalt en is het gehele jaar toegankelijk.

In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de vrije natuur. De randmeren liggen op 10 minuten fietsen en daarom is watersport ook een van de diverse mogelijkheden.

Indien u een chalet wilt aanschaffen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan u graag te woord. De chalets die te koop staan zijn over het algemeen eigendom van particulieren. U koopt van hen het chalet en van ons krijgt u een huurovereenkomst voor de grond.

Er is geen zwembad, kantine of restaurant op het park aanwezig, maar als u gebruik wilt maken van deze gelegenheden, is er volop keus binnen een straal van 10 km.
Permanente bewoning wordt door de Gemeente Ermelo en door ons niet toegestaan. Hierdoor blijft de rust gehandhaafd.

De jaarlijkse kosten bestaan uit de huur voor de grond en de kosten voor o.a. CAI (ontvangst van 71 digitale zenders), OZB, zuiveringslasten en het afvoeren van het huis- en het groenafval. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op internet en telefonie via ons eigen netwerk.

Chalet informatie:

Kavel: 39

Oppervlakte: ca. 350 m² huurgrond

Woonoppervlakte: ca. 45 m², ca 20 m² veranda en ca. 6 m² berging

Aantal kamers: 2

Aantal slaapkamers: 1

Aantal badkamers: 1

Prijs: €49500,-

Adres: Haspel 17-39 3852 LP ERMELO

 • Interesse?


  Neem dan contact op met:
  Wietse Goedhart

  wietse@hogeveld.nl
  06 10 05 41 47