Bungalowpark 't Hogeveld

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

Te koop - Chalet 40

Te koop

Beschrijving

Aan het begin van ons park mogen wij u dit kunststof recreatie chalet aanbieden! Heerlijk gelegen aan de rand van ons bungalowpark, parkeren doet u hier op eigen perceel. Ziet u zich zelf hier ook recreëren wanneer het u uitkomt? Want zegt u zelf, alle 4 de jaargetijden zijn een genot om hier in het bos te beleven! Dus bent u op zoek naar een recreatie woning alleen voor eigen gebruik? Kom dan snel eens sfeerproeven op ons Bungalowpark welke direct toegang biedt tot al het moois de Veluwe u te bieden heeft.

Indeling:
Entree/hal, bij binnenkomst treft u links direct de bijkeuken met opstelplaats wasapparatuur alsmede die van de CV (propaan), deze hal geeft eveneens toegang tot de badkamer v.v. een wastafelmeubel, een toilet en een douche cabine, daarnaast heeft dit chalet nog twee slaapkamers en een vaste kast, vanuit de hal heeft u vervolgens toegang tot de woonkamer met open keuken, twee erkers en een schuifpui richting de zij tuin.

Buitenom is de aangebouwde houten berging bereikbaar via twee kanten.

Indien u interesse heeft in dit chalet dan kunt u via de website contact opnemen met parkeigenaar Wietse, of even bellen met 06-10054147.
Bij ons op het bungalowpark geldt de zondagsrust, ook wat betreft aanvragen voor aan- en verkoop.

 

Bungalowpark ’t Hogeveld is een 55+ park en gelegen op de grens van Harderwijk en Ermelo. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is vrijwel het gehele park omringd door bossen. De gemeente Ermelo is zelfs  gekozen tot groenste gemeente van Nederland. Het park wordt gekenmerkt door de rust die het uitstraalt en is het gehele jaar toegankelijk.

In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de vrije natuur. De randmeren liggen op 10 minuten fietsen en daarom is watersport ook een van de diverse mogelijkheden.

Indien u een chalet wilt aanschaffen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan u graag te woord. De chalets die te koop staan zijn over het algemeen eigendom van particulieren. U koopt van hen het chalet en van ons krijgt u een huurovereenkomst voor de grond.

Er is geen zwembad, kantine of restaurant op het park aanwezig, maar als u gebruik wilt maken van deze gelegenheden, is er volop keus binnen een straal van 10 km.

Permanente bewoning wordt door de Gemeente Ermelo en door ons niet toegestaan. Hierdoor blijft de rust gehandhaafd. Onderverhuur is niet toegestaan.

De jaarlijkse kosten bestaan uit de huur voor de grond en de kosten voor o.a. CAI (ontvangst van 71 digitale zenders), OZB, zuiveringslasten en het afvoeren van het huis- en het groenafval. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op internet en telefonie via ons eigen netwerk.

Chalet informatie:

Kavel: 40

Oppervlakte: Ca. 450 m²

Woonoppervlakte: 66

Aantal kamers: 4

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Prijs: €62500,-

Adres: Haspel 17-40 3852 LP Ermelo

 • Interesse?


  Neem dan contact op met:
  Wietse Goedhart

  wietse@hogeveld.nl
  06 10 05 41 47