Bungalowpark 't Hogeveld

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

Te koop - Chalet 6

Te koop

Beschrijving

Op een heerlijke rustige plek op ons Bungalowprak mogen wij u dit chalet aanbieden. Heerlijk gelegen aan het begin van het park, parkeren doet u hier op de gemeenschappelijke parkeerplaats. Ziet u zich zelf hier ook al het hele jaar door recreëren wanneer het u uitkomt? Want zeg nou zelf alle 4 de jaargetijden zijn een genot om die in het bos te beleven! Dus bent u opzoek naar een “recreatie woning” alleen voor eigen gebruik? Kom dan snel eens sfeerproeven op ons Bungalowpark welke direct toegang biedt tot al het moois de Veluwe u te bieden heeft.

In dit chalet gaat u terug in de tijd en kunt u heerlijk ontspannen op de Veluwe, of u maakt er uw eigen chalet van 😉 Dit uitgebouwde chalet beschikt over een prachtig zicht over de riante tuin aan de voor- en zijzijde van het chalet. Daarnaast is het chalet uitgebouwd waardoor u hier de beschikking heeft over een tweede slaapkamer.

Indeling:
Entree, hal, toegang tot de ruime woonkamer met openslaande deuren richting het terras, deze ruimte beschikt eveneens over een erker aan de voorzijde en een hoekkeuken. Terug in de hal/entree bevinden zich eveneens de toegang tot de TWEE slaapkamers en de badkamer v.v. een toilet, vaste wastafel en een douche. De aangebouwde berging is v.v. de opstelplaats van de geiser en is buitenom bereikbaar. De tuin is rustig gelegen ten opzichte van buren.

 

Indien u interesse heeft in dit chalet dan kunt u via de website contact opnemen met de parkeigenaar Wietse, of even bellen met 06-10054147.
Bij ons op het bungalowpark geldt de zondagsrust, ook wat betreft aanvragen voor aan- en verkoop.
Verder zijn wij een 55+ park en indien u op ons park een chalet koopt, dan is dit alleen voor eigen gebruik.

 

Bungalowpark ’t Hogeveld is gelegen op de grens van Harderwijk en Ermelo. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is vrijwel het gehele park omringd door bossen. De gemeente Ermelo is zelfs  gekozen tot groenste gemeente van Nederland. Het park wordt gekenmerkt door de rust die het uitstraalt en is het gehele jaar toegankelijk.

In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de vrije natuur. De randmeren liggen op 10 minuten fietsen en daarom is watersport ook een van de diverse mogelijkheden.

Indien u een chalet wilt aanschaffen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan u graag te woord. De chalets die te koop staan zijn over het algemeen eigendom van particulieren. U koopt van hen het chalet en van ons krijgt u een huurovereenkomst voor de grond.

Er is geen zwembad, kantine of restaurant op het park aanwezig, maar als u gebruik wilt maken van deze gelegenheden, is er volop keus binnen een straal van 10 km.
Permanente bewoning wordt door de Gemeente Ermelo en door ons niet toegestaan. Hierdoor blijft de rust gehandhaafd.

De jaarlijkse kosten bestaan uit de huur voor de grond en de kosten voor o.a. CAI (ontvangst van 71 digitale zenders), OZB, zuiveringslasten en het afvoeren van het huis- en het groenafval. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op internet en telefonie via ons eigen netwerk.

Chalet informatie:

Kavel: 6

Oppervlakte: ca. 300 m² huurgrond

Woonoppervlakte: ca. 54 m², ca 5 m² aangebouwde berging

Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Prijs: €39500,-

Adres: Haspel 17 - 6 3852 LP Ermelo

 • Interesse?


  Neem dan contact op met:
  Wietse Goedhart

  wietse@hogeveld.nl
  06 10 05 41 47