Bungalowpark 't Hogeveld

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

 • Bekijk onze foto impressie

Te koop - Chalet 67

Te koop

Beschrijving

Gelegen op een geweldige plek met een zeer riante boskavel voor de deur. Wat kunt u hier genieten van alle vogels en de huis-eekhoorns die hier maar al te graag rond huppelen. De huidige eigenaren hebben het chalet goed onderhouden en u kunt er dan ook zo in. Het chalet is voorzien van TWEE slaapkamers zodat de (klein-)kinderen lekker kunnen blijven logeren. Verder beschikt dit chalet over een ruime vrijstaande schuur. Dit fraaie chalet is heerlijk gelegen op het midden van ons park. Parkeren doet u hier met twee auto’s op eigen terrein ūüėČ

Ziet u zich zelf hier ook al het hele jaar door recre√ęren wanneer het u uitkomt? Want zeg nou zelf alle 4 de jaargetijden zijn een genot om in het bos te beleven! Dus bent u opzoek naar een “recreatie woning” alleen voor eigen gebruik? Kom dan snel eens sfeerproeven op ons Bungalowpark welke direct toegang biedt tot al het moois dat de Veluwe u te bieden heeft.

Vanuit de living heeft u een prachtig gezicht over de tuin rondom het chalet. Het chalet is aan de achterkant over de volle breedte uitgebouwd, hierdoor beschikt dit chalet over een ruimere badkamer en een heerlijke tweede slaapkamer of werkkamer. Verder is er nog ruimte genoeg om aan te bouwen of het plaatsen van een echte bosveranda.

Indeling:
Entree, hal, toegang tot woonkamer v.v. openslaande deuren richting het terras en een heerlijke erker aan de voorzijde, open keuken v.v. een inbouwkeuken met diverse apparatuur, twee slaapkamers en een nette badkamer v.v. een douche, een toilet en een vaste wastafel.

Indien u interesse heeft in dit chalet dan kunt u via de website contact opnemen met de parkeigenaar Wietse, of even bellen met 06-10054147.
Bij ons op het bungalowpark geldt de zondagsrust, ook wat betreft aanvragen voor aan- en verkoop.

 

Bungalowpark ’t Hogeveld is gelegen op de grens van Harderwijk en Ermelo. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is vrijwel het gehele park omringd door bossen. De gemeente Ermelo is zelfs  gekozen tot groenste gemeente van Nederland. Het park wordt gekenmerkt door de rust die het uitstraalt en is het gehele jaar toegankelijk.

In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de vrije natuur. De randmeren liggen op 10 minuten fietsen en daarom is watersport ook een van de diverse mogelijkheden.

Indien u een chalet wilt aanschaffen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan u graag te woord. De chalets die te koop staan zijn over het algemeen eigendom van particulieren. U koopt van hen het chalet en van ons krijgt u een huurovereenkomst voor de grond.

Er is geen zwembad, kantine of restaurant op het park aanwezig, maar als u gebruik wilt maken van deze gelegenheden, is er volop keus binnen een straal van 10 km.

Permanente bewoning wordt door de Gemeente Ermelo en door ons niet toegestaan. Hierdoor blijft de rust gehandhaafd.

De jaarlijkse kosten bestaan uit de huur voor de grond en de kosten voor o.a. CAI (ontvangst van 71 digitale zenders), OZB, zuiveringslasten en het afvoeren van het huis- en het groenafval. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op internet en telefonie via ons eigen netwerk.

Chalet informatie:

Kavel: ca. 500 m² huurgrond

Oppervlakte: ca. 48 m² incl. berging

Woonoppervlakte: ca. 41 m²

Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Prijs: €42500,-

Adres: Haspel 17-67 3852 LP ERMELO

 • Interesse?


  Neem dan contact op met:
  Wietse Goedhart

  wietse@hogeveld.nl
  06 10 05 41 47